MOTIVO 4 – ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ


0

MOTIVO 4 – ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

 

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει το 2010 για τους Motivo 4. Το τρίτο κατά σειρά άλμπουμ είναι έτοιμο με 11 τραγούδια και τίτλο “Το κλειδί”. Στην ηχογράφηση και παραγωγή του νέου δίσκου οι Motivo 4 δεν έκαναν εκπτώσεις. Ενδεικτικό είναι ότι για τη δουλειά απαιτήθηκε πολύς χρόνος και ότι το mastering έγινε στο Los Angeles από τον John Cuniberti, ο οποίος έχει στο ενεργητικό του, εκτός από τα mastering συγκροτημάτων όπως Aerosmith και Dead Kenedys, και ένα βραβείο Grammy το 2008!
Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο www.motivo4.gr

 

 

Downloas & Streming Links https://orcd.co/motivo4

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – “Το Κλειδί”

Οι Motivo 4, που από την αρχή έδωσαν στην ελληνική ροκ σκηνή μια νέα προοπτική με το μοναδικό τους ήχο, την αυθεντικότητα, το πάθος και την αισθαντική φωνή της Άννας, επιστρέφουν πολύ δυναμικά.

“Το Κλειδί” είναι ο τίτλος της τρίτης δισκογραφικής τους δουλειάς, κυκλοφορεί από τον “Καθρέφτη”, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για το group. Η μουσική, σύγχρονη και πλουραλιστική και οι στίχοι άλλοτε φωτογραφίζουν και χαϊδεύουν την ερωτική, την ανθρώπινη πτυχή και άλλοτε γίνονται επιθετικοί απογυμνώνοντας τη σημερινή πραγματικότητα.

Το album υπογράφεται μουσικά και στιχουργικά, από τον Γιώργο Αρχοντάκη και τον Άρη Τσουκαντά, με την στιχουργική συνδρομή των: Νικήτα Κλίντ (Το ψυγείο), Δημήτρη Μητσοτάκη (Μείνε αυτό που είσαι)
και Μαρκέλλας Σελιανίτου (Τώρα ή ποτέ).

Στην ηχογράφηση και παραγωγή του νέου δίσκου οι Motivo 4 δεν έκαναν εκπτώσεις. Παραγωγός ο Γ. Αρχοντάκης, γνωστός από τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής όπως JJ Burnell (Stranglers), Blaine Reininger (Tuxeedo Moon). Το mastering έγινε στο Los Angeles από τον John Cuniberti ο οποίος έχει στο ενεργητικό του, εκτός από τα mastering συγκροτημάτων όπως Aerosmith και Dead Kenedys, και ένα βραβείο Grammy το 2008!
Και το αποτέλεσμα; Ένα εξαιρετικό ηχητικά album σε μία δυναμική παραγωγή για πραγματικά απαιτητικούς ακροατές.

Το νέο album, λένε οι Motivo 4: «είναι το απόσταγμα όλων αυτών που θέλουμε, που νοιαζόμαστε, που παλεύουμε… Οι διαστάσεις είναι πέρα από ότι έχουμε δοκιμάσει πριν. Είναι άγριο, απαλό, ευαίσθητο, πικρό, προβληματισμένο, και το κυριότερο είναι αληθινό. Είναι… εμείς.»

Οι Motivo4 είναι οι:
Άννα Καρλαύτη : Vocals, Keys
Γιώργος Αρχοντάκης : Bass, Programming
Άρης Τσουκαντάς : Drums, Programming, Vocals
Γιώργος Παππάς : Guitars

Press Kit:
http://www.motivo4.gr/discography/to-kleidi

LINKS:
www.motivo4.gr
www.myspace.com/motivo4
http://www.facebook.com/pages/Motivo4/81125984419
www.reverbnation.com/motivo4

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥ
MOTIVO 4 – TO ΚΛΕΙΔΙ
Κωδικος δισκου Κ220

1.Φυσάει 3.29
2.Τώρα η ποτέ (στίχοι Μαρκέλα Σελιανίτου) 3.46
3.Το ψυγείο (στίχοι Νικήτας Κλίντ) 3.37
4. +ουσία 3.45
5.Το κλειδί 3.24
6.Καλημέρα 3.54
7.Τα λόγια τα μεγάλα 3.05
8.Πριν φτάσω 30 (στίχοι Γιώργος Αρχοντάκης – Αννα Καρλαύτη) 3.36
9.Μείνε αυτό που είσαι (στίχοι Δημήτρης Μητσοτάκης) 3.13
10.Κλειστή στροφή 3.29
11.Χωρίς λόγια 4.31

Μουσική-στίχοι Γιώργος Αρχοντάκης Αρης Τσουκαντάς
Εκτός από τους στίχους στα 2-3-8-9


Like it? Share with your friends!

0
admin

musicmirror