May 19, 2024

ektos-troxiasΟι “Εκτός Τροχιάς” κυκλοφορήσαμε με τον «ΚΑΘΡΕΦΤΗ ήχων αληθινών» το πρώτο μας CD. Πρόκειται για 13 τραγούδια, που αποπνέουν το χιούμορ, την αισιοδοξία, την ευαισθησία που μπορεί να δημιουργήσει μια βαθιά φιλία. Τραγουδήθηκαν με φίλους για χάρη της παρέας και κουβαλούν τα όνειρα, τα πρότυπα και τις ελπίδες μας.
Στο CD συμμετέχουν διαλεκτοί φίλοι μας μουσικοί, όπως ο Μιχάλης Κλαπάκης με τα καταπληκτικά κρουστά του, ο Βασίλης Ρακόπουλος με την ιδιαίτερη και πανέμορφη κιθάρα του, ο Πάνος Λυκούδης με το απόκοσμο τρομπόνι του, ο Κώστας Γιαννίρης με τα διαπλανητικά πλήκτρα του, και ο Ηλίας Γιαννίρης με την απαράμιλλη απαγγελία του, που έγραψε και τους στίχους των περισσοτέρων τραγουδιών. Σημαντική ήταν και η συμβολή του φίλου μας Ιλάν ως εμψυχωτή.

Μερικές πρόσθετες πληροφορίες:

Το σχήμα των ΕΚΤΟΣ ΤΡΟΧΙΑΣ γεννήθηκε το 1998, από 4 φίλους που μαζεύονταν για να παίξουν μουσική, όχι επαγγελματικά, αλλά από μεράκι, και μέσα από την μουσική οικοδόμησαν μια βαθιά φιλία. Στην «κανονική» τους ζωή οι τέσσερις αυτοί φίλοι είναι οι:

-Μέλπω Χαλκουτσάκη : Πιανίστα, Δασκάλα μουσικής
-Γιάννης Γιαννίρης: Τοπογράφος Μηχανικός
-Γιώργος Μιχώτας: Τεχνίτης μηχανών εσωτερικής καύσης, Κατασκευαστής μουσικών οργάνων
-Γιάννη Τίκωφ: Πολιτικός Μηχανικός

Νονός του σχήματος είναι ο φίλος μας ο Στάθης ο σκιτσογράφος, που φιλοτέχνησε και το εξώφυλλο του cd.
Η ηχογράφηση έγινε στο Studio «Εσώτερον» από τον Βαγγέλη Αποστολάκη, ενώ η μίξη, οι διορθώσεις και το mastering έγιναν από τον Ανδρέα Βαϊτούδη και τον Κώστα Γιαννίρη.
Η γραφιστική επιμέλεια της έκδοσης έγινε από τη φίλη μας Μαριέττα Παπαϊωάννου (Εταιρεία Λογισμός).

About Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

musicmirror