May 8, 2024
ΒΙΒΛΙΑ

Ανδρέας Μαριανος – Ο Νέος Θεός

  • October 10, 2019
  • 1 min read
Ανδρέας Μαριανος – Ο Νέος Θεός


Ανδρέας Μαριανος – Ο Νέος Θεός

Το δεύτερο βιβλίο του Ανδρέα Μαριανού, με τον τίτλο “ο ΝΕΟΣ ΘΕΟΣ” κυκλοφόρησε μόλις από τον “ΚΑΘΡΕΦΤΗ ήχων αληθινών” που με αυτό το βιβλίο ξεκινάει την εκδοτική του δραστηριότητα, πέρα από τις μουσικές εκδόσεις που έκανε μέχρι τώρα.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται σε μιά μελλοντική εποχή, σε μια εποχή όχι τόσο μακρυνή, σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Σ’ αυτό το βιβλίο, όπως και στο προηγούμενό του, ο συγγραφέας αναμετριέται με το χρόνο και την Ιστορία, ζητώντας να αναδείξει, σημεία που διέλαθαν της προσοχής. Κι αυτό το κάνει δημιουργώντας κι ερμηνεύοντας μιαν αλληγορία, με τρόπο κινηματογραφικό και μοναδικό, χρησιμοποιώντας την πρόφαση κάποιας αίσθησης χιούμορ για να πει τα σοβαρότερα. Η γραφή του, απευθύνεται κατ’ ευθείαν στα ενδότερα της ψυχής μας, αφού πρώτα περάσει από τον κέρβερο της λογικής και της γνώσης, την οποία αείποτε αμφισβητεί, ο συγγραφέας, τονίζοντας το επίκαιρο του χαρακτήρα της.

Τελικά, κατασκευάζει ένα ανάγνωσμα που μπορεί να μας κρατήσει συντροφιά στην παραλία ή στο λεωφορείο που οδηγεί σε αυτήν, μα παράλληλα μπορεί να μας βάλει σε ατέλειωτους διαδρόμους συζήτησης και αναζήτησης γι’ αυτό που συμβαίνει, στο άτομο και την κοινωνία.

Ανδρέας Μαριανός Βιογραφικό: Σπούδασε Θέατρο και Κινηματογράφο. Εργάζεται σε διαφορες ειδικοτητες στον κινηματογραφο ή την τηλεόραση και σαν ηθοποιός. Εξέδωσε δύο μυθιστορήματα. Σκηνοθέτησε διαφημιστικά spots, 1 μεγάλου μήκους ταινία, 1 μεγάλου μήκους ντοκυμανταίρ, 11 ταινίες μικρού μήκους, τηλεοπτικές εκπομπές και πάνω από 200 Βιντεοκλίπς με γνωστούς καλλιτέχνες.

https://www.youtube.com/watch?v=RWHGhbKxEx8

About Author

music mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

musicmirror