July 27, 2024
cd labels λαϊκά ΜΟΥΣΙΚΗ Νέες εκδόσεις

Μωυσής Ασέρ – Έξω απ’ τον Παυλίδη

  • November 6, 2023
  • 1 min read

Μωυσής Ασέρ – Έξω απ’ τον Παυλίδη (2018)

aserΛίγο πριν το τέλος του χρόνου 11 καινούργια τραγούδια του Μωυσή Ασέρ τραγουδισμένα από τον ίδιο. Με μια μακρινή διαδρομή από το LP Ο Πρόστυχος (1993), το CD Άνευ Αξίας (2002) επιστέφει, για μια τρίτη κυκλοφορία, με τραγούδια με την δική του φωνή. Απορροφημένος όλα αυτά τα χρόνια, από τις δισκογραφικές παραγωγές φίλων και συνεργατών, πρόλαβε να παρουσιάσει και κάποια τραγούδια ακόμη, σε συνεργασίες με άλλες φωνές και με κάποιους στιχουργούς. Στίχοι και μουσικές δικά του εκτός από το τραγούδι “Η Σιωπή” που προέρχεται από ένα ποίημα του Αντώνη Ζέρβα.

Τα τραγούδια έχουν ένα πνεύμα βιωματικό, που πηγαίνει βόλτα από τους δρόμους τις Αθήνας στις “παγωμένες” παραλίες του χειμώνα.
Ηχογραφήθηκαν από μια παρέα φίλων μουσικών, κι ανάμεσά τους ξεχωριστή αναφορά, στον Γιώργο Ματεντζόγλου, που υποκίνησε την διαδικασία των ηχογραφήσεων και έφτιαξε τους οδηγούς καθώς και έπαιξε αρχικά κιθάρα, αλλά δυστυχώς έφυγε από την ζωή πριν να ολοκληρωθούν.  Ας αφιερώσουμε, κατ’ ελάχιστον, στη μνήμη του τις ηχογραφήσεις αυτές.

Links
Download ♬♪♫♬
▶ iTunes https://apple.co/2VeWaET
▶ Amazon https://amzn.to/2T918RK
▶ Google play https://bit.ly/2LCybLx

Streaming ♬♪♫♬
▶  Spotify https://spoti.fi/2QXqsO3
▶  Deezer http://bit.ly/2LA0FWg
▶  Tidal https://bit.ly/2AlC7vN
▶  Youtube https://bit.ly/2Vh0vHE

About Author

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

musicmirror