June 19, 2024
Δισκογραφία 2017 – 2024 ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιώργος Κουτουλάκης, Χωρίς υπογραφή (ψηφιακό EP 6 τραγουδιών)

  • April 10, 2024
  • 1 min read
Γιώργος Κουτουλάκης, Χωρίς υπογραφή (ψηφιακό EP 6 τραγουδιών)

Γιώργος Κουτουλάκης, Χωρίς υπογραφή

(ψηφιακό EP 6 τραγουδιών)

στίχοι Αντώνης Καραμολέγκος / μουσική Γιώργος Πολύζος

κυκλοφορία EP “Χωρίς υπογραφή” (p) & (c) 2024 musicmirror

Download & Streaming Links https://orcd.co/koutoulakis_horis_ypografi

 

Νέα κυκλοφορία 6 τραγουδιών με τον Γιώργο Κουτουλάκη με τίτλο ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ και περιεχόμενο τραγούδια που υπογράφουν την μουσική ο Γιώργος Πολύζος και στίχους ο Αντώνης Καραμολέγκος στα πέντε και σε ενα η Ευγενία Δρούζα Έπαιξαν οι μουσικοί Νίκος Δρακάκης μπουζούκια Γιώργος Πολύζος κιθάρες Γιώργος κουτουλάκης μπαγλαμά Νίκος Ζαχαρίου άκορντεόν Γιώργος Βοσκόπουλος μπάσο κρουστά Άντζελα Όρφανού β φωνή προγραματισμός ένορχήστρωση καί μίξη Νίκος Δρακάκης στούντιο ND.

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ γεννηθηκε στην Ερμούπολη της Σύρου και μετά από την αποφοίτηση του από το γυμνάσιο και τις στρατιωτικές υποχρεώσεις, μπαρκάρησε στα πλοία για 2 χρόνια και στην συνέχεια ξεκίνησε την επαγγελματική του δραστηριότητα στο νησί σαν επιχειρηματίας στον τουρισμό και στο εμπόριο. Παράλληλα η μεγάλη κλίση του και αγάπη του για τον ελεύθερο στίχο, τον παρακινούν να γράψει διάφορα κείμενα και στίχους με θέματα προσωπικά, κοινωνικά και συναισθηματικά, όπου περιγράφει με ενα ιδιαίτερο δικό του τρόπο, αφήνοντας στον αναγνώστη να δώσει τις δικές του απαντήσεις και ερμηνείες εάν υπάρχουν. Πέντε τραγούδια του που μελοποίησε ο Γιώργος Πολύζος περιέχονται στο EP “Χωρίς υπογραφή”

 

Ο ΓΙΏΡΓΟΣ ΠΟΛΎΖΟΣ, τραγουδιστής, κιθαρίστας και συνθέτης, με μακρά καλλιτεχνική παρουσία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έλκει την καταγωγή από καλλιτεχνική οικογένεια της Σύρου. Έχει γράψει τραγούδια για πολλά μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου όπως Καίτη Γκρέυ, Άννα Χρυσάφη, Δούκισσα, Λίτσα Διαμάντη, Ελένη Ροδά, Μπέμπα Διαμαντοπούλου, Γιώργο Γερολυμάτο, Άγγελο Διονυσίου, Δημήτρη Κοντογιάννη, Γιώργο Μπαγιώκη και πολλούς άλλους. Επίσης έχει συνεργαστεί με Λιζέτα Νικολάου, Μαρία Κατινάρη, Δημήτρη Τσαουσάκη, Ηλία Μακρή, Σωτήρη Κάτσο, Αντώνη Καλαιτζή, Στέλιο Τζανετή, Έλενα Ιωάννου, Έλενα Φερεντίνου, Αμαλία, Καλλιόπη Ηλιόπουλου, Χρήστο Αγγελόπουλο, Πουπέτα Λάππα, Ελένη Τσέτη, Βίκυ Παπά, Τζων Τίκη και άλλους

Ο ΓΙΏΡΓΟΣ ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗΣ, ερμηνευτής και δεξιοτέχνης του μπουζουκιού, γεννήθηκε στην Κρήτη. Έχει εμφανιστεί σε μεγάλα μαγαζιά όπως Αστέρια Γλυφάδας, Στοά Αθανάτων, Χαμάμ, Πέραν, Καφέ Αμαν, Αλεξανδριανή κ.α. Συνεργαζόμενος με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες όπως Μιχάλης Μενιδιάτης, Καίτη Γκρέυ, Ανθούλα Αλιφραγκή, Μανώλη Μητσιά, Μάνο Παπαδάκη, Τάκη Μπίνη, Μπάμπη Γκολέ, Στέλιο Βαμβακάρη, Αντώνη Παπαϊωάννου, Σωτηρία Λεονάρδου, Αλεξάνδρα Κυριακάκη, Δημήτρη Τσαουσάκη, Τόλη Χάρμα, Ρένα Στάμου, Αποστόλη Νικολαΐδη, Χαρούλα Λαμπράκη και άλλους! Επί 6 χρόνια υπήρξε μόνιμος συνεργάτης στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή “Κοίτα τι Έκανες”. Από το 2000 συνεργάστηκε με τον Κώστα Φέρρη στο “Καφέ Αμάν Αστέρια”. Μαζί του για 20 χρόνια συμμετείχε σε μεγάλες παραστάσεις στην Ελλάδα και εξωτερικό και στην εκπομπή του, “Ονείρου Ελλάς” της ΕΤ3 για 70 εκπομπές που ακόμα και σήμερα αναμεταδίδονται! Έχει ηχογραφήσει πολλά νέα τραγούδια αλλά και πάρα πολλά σε επανεκτελέσεις, κλασσικά και διαχρονικά ρεμπέτικα και λαϊκά!

https://www.youtube.com/playlist?list=PLjQivgpQS_QocpjFtGdWZ7IUvs9VOFUoS

 

About Author

music mirror

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

musicmirror