Μωυσής Ασέρ - Έξω απ' τον Παυλίδ

Μωυσής Ασέρ - Έξω απ' τον Παυλίδη (2018)

aserΛίγο πρίν το τέλος του χρόνου 11 καινούργια τραγούδια του Μωυσή Ασέρ τραγουδισμένα από τον ίδιο. Με μια μακρινή διαδρομή από το LP Ο Πρόστυχος (1993), το CD Άνευ Αξίας (2002) επιστέφει, γιά μια τρίτη κυκλοφορία, με τραγούδια με την δική του φωνή. Απορροφημένος όλα αυτά τα χρόνια, από τις δισκογραφικές παραγωγές φίλων και συνεργατών, πρόλαβε να παρουσιάσει και κάποια τραγούδια ακόμη, σε συνεργασίες με άλλες φωνές και με κάποιους στιχουργούς. Στίχοι και μουσικές δικά του εκτός από το τραγούδι "Η Σιωπή" που προέρχεται από ένα ποίημα του Αντώνη Ζέρβα.


Τα τραγούδια έχουν ένα πνεύμα βιωματικό, που πηγαίνει βόλτα από τους δρόμους τις Αθήνας στις "παγωμένες" παραλίες του χειμώνα.
Ηχογραφήθηκαν από μια παρέα φίλων μουσικών, κι αναμέσα τους ξεχωριστή αναφορά, στον Γιώργο Ματεντζόγλου, που υποκίνησε την διαδικασίατων ηχογραφήσεων και έφιαξε τους οδηγούς καθως και έπαιξε αρχικά κιθάρα, αλλά δυστυχώς έφυγε από την ζωή πριν να ολοκληρωθούν.  Ας αφιερώσουμε, κατ' ελάχιστον, στη μνήμη του τις ηχογραφήσεις αυτές.


Links
Download ♬♪♫♬
▶ iTunes https://apple.co/2VeWaET
▶ Amazon https://amzn.to/2T918RK
▶ Google play https://bit.ly/2LCybLx

Streaming ♬♪♫♬
▶  Spotify https://spoti.fi/2QXqsO3
▶  Deezer http://bit.ly/2LA0FWg
▶  Tidal https://bit.ly/2AlC7vN
▶  Youtube https://bit.ly/2Vh0vHE