Χαρά Ρίζου Κύκλος Στο Νερό

Χαρά Ριζου Κύκλος Στο Νερό

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
xara rizou 001Ο Καθρέφτης Ήχων Αληθινών παρουσιάζει και κυκλοφορεί τη νέα συλλογική δισκογραφική  δουλειά με τίτλο: «κύκλος στο νερό», σε στίχους Χαράς Ρίζου.
Η συνεργασία μας με τη στιχουργό -η οποία έχει συμμετάσχει στουςδίσκους, «Εδώ Αλεξάνδρεια» και «Βήματα είν’ η ζωή μας»,  συνεχίζεται με την κυκλοφορία του νέου πολυσυλλεκτικού δίσκου, ο οποίος περιέχει δεκατρία τραγούδια, που μελοποίησαν οι συνθέτες:
Κώστας Βογιατζής, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Γιάννης Λεονταρίτης, Ελένη Μπελιμπασάκη, Δημήτρης Παύλου και Στέφανος Χατζηαναγνώστου.
 Η νέα αυτή δισκογραφική δουλειά κυκλοφορεί ως βιβλίο/CD, με εικονογράφηση από τον Γιώργο Παπαγεωργίου.


 Τα έντεχνα τραγούδια, ερμηνεύουν με τη μελωδική φωνή τους, οι ερμηνευτές: Βασίλης Διαμάντης, Μαρία Κανελλοπούλου, Γιώτα Λιαποπούλου, Κώστας Ξυλάς, Σπύρος Μπουλής, Δέσποινα Ραφαήλ, ΜύρταΣακελλαρίου και Βασίλης Σαλταγιάννης.
   Η ενορχήστρωση έγινε από τους:
Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, Ελένη Μπελιμπασάκη, Στέφανο Χατζηαναγνώστου και στηρίζεται σε ποικίλα μουσικά όργανα που εκτελούνται από δεξιοτέχνες μουσικούς.
 Ο «κύκλος στο νερό» με λιτούς έμμετρους στίχους, ειδολογική μουσική ποικιλία και θεματολογία από διάφορες πτυχές της καθημερινής ζωής, προσπαθεί να μας αγγίξει. Αποτελεί μια ακόμη πετυχημένη έκδοση που μας ταξιδεύει, με μια ξεχωριστή νότα, στη θάλασσα της μουσικής, χαράζοντας το δικό του μελωδικό στίγμα.
Το Βιβλίο/CD μπορείτε να το αναζητήσετε σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες ή να σας αποσταλεί (κατόπιν παραγγελίας) με αντικαταβολή.

Links ♬♪♫♬
Download
▶iTunes   https://apple.co/2QrJlrh
▶Amazon   https://amzn.to/2zvMMUk
▶Google   http://bit.ly/2RqmN7R
  ♬♪♫♬
Steraming  ♬♪♫♬
▶Spotify  https://spoti.fi/2SkAe9q
▶Deezer   http://bit.ly/2DU3FLf
▶Tidal    http://bit.ly/2FPTfPF
▶Youtube  http://bit.ly/2KKrHdk