• Music Mirror

    Ενημέρωση για παραγωγές δίσκωνδιανομές, νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες. Στίς σελίδες του καταλόγου θα βρείτε πληροφορίες και αποσπάσματα από τις εκδόσεις μας.
  • Καθρέφτης ήχων αληθινών

    Δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, παραδοσιακά και λαϊκά όργανα, Σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, Διεθνείς έθνικ μουσικές, παλιό λαϊκό, Ρεμπέτικο παραδοσιακό τραγούδι, τραγούδια του Ινδικού κινηματογράφου, Αγγλόφωνες μπαλάντες, λαϊκά τζαζ και ροκ συγκροτήματα, νέα πρόσωπα και καθιερωμένα "ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΙ" στον κατάλογό μας.
  • 1
  • 2

Καθρέφτης ήχων αληθινών Λίγα λόγια......

 logo-portokali-kitrino

 Ενημέρωση για παραγωγές δίσκων
διανομές, νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες.

 

  Δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, παραδοσιακά και λαϊκά όργανα, Σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, Διεθνείς έθνικ μουσικές, παλιό λαϊκό, Ρεμπέτικο παραδοσιακό τραγούδι, τραγούδια του Ινδικού κινηματογράφου, Αγγλόφωνες μπαλάντες, λαϊκά τζαζ και ροκ συγκροτήματα, νέα πρόσωπα και καθιερωμένα "ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΙ" στον κατάλογό μας.

 Στίς σελίδες του καταλόγου θα βρείτε πληροφορίες και αποσπάσματα από τις εκδόσεις μας.

GTranslate

Νέες κυκλοφορίες

mirror-label

Γιάννης Νικολάου

nikolaou cover 2

Η αυλαία της καρδιά μας

cover-AVLAIA-2017

Θα περάσει κι αυτό

dimitris-fragkos-cover

Μπέττυ Χαρλαύτη

xarauti cover

Με την καρδιά στη θάλασσα

me tjn kardia cover 03

Άρωμα γυναίκας

aroma-gynaikas cover

Φιλί Φιλί σ' αναζητώ

vlachos-cover

Αλατοπίπερο

eirini-cover-5

Music Mirror ήχων αληθινών

nauagos athinaΕπιστροφή Γιοκαρίνη μετά από 10ετή απουσία, με διάθεση ανανεωμένη και φωτεινή, στη συνάντηση με το χιούμορ και τη σοφία του Γιάννη ΛοΓοθέτη που υπογράφει τους στίχους στον «Ναυαγό μες την Αθήνα» όπως είναι ο τίτλος του καινούργιου δίσκου. «Ναυαγός» ή «Νοσταλγός του Rock ‘n Roll» ο χρόνος θα το δείξει...

Ροκάροντας πάντως αμετανόητα σε διάφορες μουσικές σκηνές Αθήνας και Περιφέρειας ο Γιάννης συνάντησε τον Γιάννη Λογοθέτη (ΛοΓό) και συμμετείχε στο πετυχημένο «Ρε γυαλάκια πονηρέ!», που ήταν η αφορμή για να πραγματοποιηθεί μια αμοιβαία υπόσχεση συνεργασίας που είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια.

Αποτέλεσμα τα τραγούδια που περιέχονται στο δίσκο που δεν είναι άλλο από 15 μικρές σαρκαστικές ιστορίες καθημερινής τρέλας.

Τραγούδια πολλών ταχυτήτων, ιδεών, ήχων και αυθορμητισμών που έγιναν, καταρχήν, για λόγους υποκειμενικής χαράς...! Μαζεύτηκαν φίλοι στο στούντιο του Τάκη να διηγηθούν την ιστορία τους και τα απωθημένα της εποχής... Rock, Reggae, Funk, και άλλοι μοντέρνοι ρυθμοί και ενορχηστρώσεις, τραγούδια με σατυρικούς αλλά και καυστικούς στίχους ερμηνευμένα με μοναδικό τρόπο...!

Στο γκρούπ που ακούγεται στο CD έπαιξαν οι: Τάκης Αργυρίου τύμπανα, Γιώργος Αρχοντάκης μπάσο, Κώστας Ear-jet κιθάρες και ο ίδιος ο Γιάννης Γιοκαρίνης πιάνο hammond και πλήκτρα, ενώ στις ηχογραφήσεις συμμετείχαν οι μουσικοί Βασίλης Γκίνος πλήκτρα, Θανάσης Βασιλόπουλος Κλαρίνο και Μανώλης Καραντίνης παν-τζουρά.

Ένας Γιοκαρίνης όπως τον θυμόμαστε, κι ακόμα καλύτερος…..

Τραγούδια που ξεχωρίζουν είναι το «κλασσικό» ΝΑΥΑΓΟΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, το «απρόσμενο» ΧΑΟΣ (με την συμμετοχή του ΛοΓό), η «αφηγηματική μπαλάντα» Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ, το «λαϊκό» ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ, το θυμοσοφικό ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ και τέλος το «ανεπανάληπτο» ΚΑΠΕΛΟ. Δίσκος, με δεκαπέντε τραγούδια που το καθένα τους αφηγείται μιά μικρή καθημερινή ιστορία.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ - «ΝΑΥΑΓΟΣ ΜΕΣ’ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»

Στίχοι Γιάννης ΛοΓοθέτης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΔΙΣΚΟΥ

1. ΝΑΥΑΓΟΣ ΜΕΣ'ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
2. Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 13
3. ΑΛΛΟ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΣ
4. ΧΑΟΣ
5. ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΥ
6. ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΣ
7. ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ
8. ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ Η ΔΟΥΛΕΙΑ
9. ΤΡΕΛΛΑΜΕΝΟΣ
10. ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ
11. Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ
12. Η ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ
13. ΕΡΩΤΙΚΟ ΤΡΙΟ
14. ΕΓΩ Σ'ΑΓΑΠΗΣΑ ΠΟΛΥ
15. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ

porn Porn