• Music Mirror

    Ενημέρωση για παραγωγές δίσκωνδιανομές, νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες. Στίς σελίδες του καταλόγου θα βρείτε πληροφορίες και αποσπάσματα από τις εκδόσεις μας.
  • Καθρέφτης ήχων αληθινών

    Δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, παραδοσιακά και λαϊκά όργανα, Σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, Διεθνείς έθνικ μουσικές, παλιό λαϊκό, Ρεμπέτικο παραδοσιακό τραγούδι, τραγούδια του Ινδικού κινηματογράφου, Αγγλόφωνες μπαλάντες, λαϊκά τζαζ και ροκ συγκροτήματα, νέα πρόσωπα και καθιερωμένα "ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΙ" στον κατάλογό μας.
  • 1
  • 2

Καθρέφτης ήχων αληθινών Λίγα λόγια......

 logo-portokali-kitrino

 Ενημέρωση για παραγωγές δίσκων
διανομές, νέες και παλαιότερες κυκλοφορίες.

 

  Δεξιοτέχνες του μπουζουκιού, παραδοσιακά και λαϊκά όργανα, Σύγχρονο ελληνικό τραγούδι, Διεθνείς έθνικ μουσικές, παλιό λαϊκό, Ρεμπέτικο παραδοσιακό τραγούδι, τραγούδια του Ινδικού κινηματογράφου, Αγγλόφωνες μπαλάντες, λαϊκά τζαζ και ροκ συγκροτήματα, νέα πρόσωπα και καθιερωμένα "ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΙ" στον κατάλογό μας.

 Στίς σελίδες του καταλόγου θα βρείτε πληροφορίες και αποσπάσματα από τις εκδόσεις μας.

GTranslate

Νέες κυκλοφορίες

mirror-label

Γιάννης Νικολάου

nikolaou cover 2

Η αυλαία της καρδιά μας

cover-AVLAIA-2017

Θα περάσει κι αυτό

dimitris-fragkos-cover

Μπέττυ Χαρλαύτη

xarauti cover

Με την καρδιά στη θάλασσα

me tjn kardia cover 03

Άρωμα γυναίκας

aroma-gynaikas cover

Φιλί Φιλί σ' αναζητώ

vlachos-cover

Αλατοπίπερο

eirini-cover-5

Music Mirror ήχων αληθινών

xronia pou oneireutikaΔεκατρία λαϊκά τραγούδια που φωτίζουν το σημερινό μουσικό τοπίο. Στην πρώτη του εμφάνιση στη δισκογραφία ο Δημήτρης Στεφανάκης ακολουθεί τον δικό του δοκιμασμένο δρόμο. Κινούμενος στην παράδοση των κλασικών λαϊκών τραγουδιστών, συμφιλιώνει ερμηνευτικά συνθέσεις των Γιάννη Σπανού, Τάκη Σούκα, Άκη Πάνου, Μαρίζας Κωχ, Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργου Ζαμπέτα, Μίμη Πλέσσα, Απόστολου Καλδάρα, Νίκου Καρανικόλα, Στράτου Καμενίδη και Γιώργου Κοντογιώργου. Καταφέρνει έτσι να ισορροπήσει τον ποιητικό λόγο του Κώστα Καρυωτάκη με το λαϊκό ντέρτι των Άκη Πάνου, Νίκου Λουκά, Τάκη Κωλέττη και Αλέκου Καγιάντα και τις εξάρσεις της Μαρίζας Κωχ με τον δόκιμο στίχο των Λευτέρη Παπαδόπουλου, Χαράλαμπου Βασιλειάδη και Άκου Δασκαλόπουλου.

Η ενορχηστρωτική ατμόσφαιρα βασίστηκε στη σοφία της λαϊκής ορχήστρας, εμπλουτισμένη με στοιχεία από τις μουσικές της Δύσης και της Ανατολής. Την επιμέλεια της ορχήστρας είχε ο Χρήστος Μπέλτσιος και συνεργάσθηκε με μερικούς από τους καλλίτερους σολίστες και μουσικούς της νεότερης αλλά και της παλαιότερης γενιάς.

Μπουζούκι έπαιξαν οι Μανώλης Πάππος, Αρίστος Βαμβακούσης, Νίκος Στεφανάκης, μπάσο o Θανάσης Σοφράς, κιθάρες και μπαγλαμά o Βασίλης Μασσαλάς, πιάνο o Αχιλλέας Γουάστωρ, τύμπανα και κρουστά o Αντώνης Κουλούρης, βιολί o Θάνος Γκιουλετζής και ακορντεόν o Θάνος Χατζηιορδάνου. Στα φωνητικά, τέλος, οι Μαρία Χρονοπούλου και Σοφία Εμφιετζή.
Την επιμέλεια της παραγωγής είχε ο Μωυσής Ασέρ, την ηχογράφηση και την μίξη έκανε ο Βαγγέλης Καλαράς, και το mastering ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος.

Η συλλογή αυτή, που ακούγεται με ενδιαφέρον από το πρώτο μέχρι το τελευταίο τραγούδι, συμπληρώνεται από δύο δημιουργίες του ίδιου του ερμηνευτή.
1. Μόνο 2.18
(Γιάννης Σπανός - Κώστας Καρυωτάκης)
2. Όλοι οι δρόμοι είσαι εσύ 3.01
(Τάκης Σούκας - Νίκος Λουκάς)
3. Τα Ναύλα 2.28
(Μίκης Θεοδωράκης - Λευτέρης Παπαδόπουλος)
4. Δεν είπα μη 3.20
(Άκης Πάνου)
5. Σε περιμένω 3.36
(Δημήτρης Στεφανάκης)
6. Αδιέξοδο 2.58
(Γιώργος Ζαμπέτας - Αλέκος Καγιάντας)
7. Κι εσύ τρελή με τυραννάς 2.37
(Μαρίζα Κωχ)
8. Αλίμονο σε μένα 2.13
(Μίμης Πλέσσας - Λευτέρης Παπαδόπουλος)
9. Αργά 2.56
(Απόστολος Καλδάρας)
10. Μέρες αγάπης 2.58
(Δημήτρης Στεφανάκης)
11. Ό,τι άναψε θα σβήσει 3.36
(Νίκος Καρανικόλας - Τάκης Κωλέττης

porn Porn