Μικρά Ταξίδια - Γιάννης Μαράκας - 2007

mikra taksidiaΟρχηστρικό CD με του Γιάννη Μαράκα μουσικές που μας παρασύρουν σε 10 όμορφα ταξίδια στο κόσμο της μουσικής φαντασίας. Κάθε σύνθεση και μια διαφορετική περιπλάνηση των αισθήσεων στη χαρά, τη μελαγχολία, το πάθος, το μυστήριο, το όνειρο….
Πετάξτε μαζί τους σαν πουλιά στον ουρανό, ταξιδέψτε στις θάλασσες, δείτε τοπία, ζήστε τις εποχές, χορέψτε, ονειρευτείτε. Αφήστε καθένα ταξίδι να σας γεμίσει με εικόνες και συναισθήματα. Να ξαναζωντανέψει πράγματα που ζήσατε ή να δώσει μορφή σε πράγματα που θα θέλατε να ζήσετε.
Δέκα ορχηστρικές συνθέσεις «Μικρά Ταξίδια» στον κόσμο της φαντασίας.


Ο ίδιος ο Γιάννης Μαράκας γράφει: «Το ταξίδι του νου είναι το ωραιότερο ταξίδι. Δεν το σχεδιάζεις, απλά το ζεις. Σε συνεπαίρνει, γεμίζει την ψυχή και όλη σου την ύπαρξη πέρα από τα όρια του μικρού μας κόσμου και πάνω από την πραγματικότητα, χωρίς περιορισμούς. Σε αποζημιώνει όσο τίποτε άλλο. Τα χρώματα του ουρανού, της θάλασσας, της φύσης, γίνονται τα χρώματα της ψυχής σου και το αντίστροφο. Και μετά, όταν επιστρέψεις, απλά…..ξεκινάς το επόμενο. Καλό μουσικό ταξίδι! / Γιάννης Μαράκας»

1 Flying 1 5.53
2 Tango 5.02
3 Κάστρο/Fortress 5.56
4 Οιάνθη/Hianthi 4.40
5 Summer 3.53
6 Μετάξι/Silk 2.59
7 Ταξίδι/Journey 3.23
8 Λίμνη/Lake 6.01
9 Όνειρο/Dream
8.3610 Flying 2 2.58